mandag den 9. februar 2015

EGG cykelhjelme på lager igen.Så har vi fået fyldt op af de seje EGG cykelhjelme - hjelmen er CE godkendt til cykelbrug, på rampen, til skisport og vandsport. Du køber selve hjelmen og derefter tilvælger du skins/overtræk og pynt.  
Hjelm 559 kr. • Cover 149 kr.  Pynt 99 kr.
Hjelmen kommer i to størrelser
S: 48/52 cm hovedvidde & M: 52/56 cm hovedvidde.


EGG er startet helt forfra, da de udviklede deres nye Multisporthjelm, som er grundkomponenten i systemet.

Hjelmen er lavet i samarbejde med traumecentre i Holland – derfor er den udformet som den er, med bl.a. beskyttelse af øre-regionen.

EGG hjelmen har et ekstra lag ift andre hjelme på markedet – kaldet EVA comfort core. Dette er en ”hjelm i hjelmen”, som giver en hidtil uset sikkerhed ift konkurrenterne.

Kvalitetskravene til alle dele i hjelmen har været sat ekstremt højt fra starten – det har resulteret i, at EGG har startet deres egen fabrik op i Holland. Ingen producent i Østen (hvor stort set alle andre får lavet deres hjelme) har kunnet levere i den kvalitet EGG har krævet.

Udover sikkerheden og kvaliteten har EGG hjelmen en række features, som er ”one of a kind”:

Airpump i nakken – hjelmen finjusteres med denne luftpumpe i stedet for en nakkeskrue som andre producenter benytter.

Hageremmen har Click Release i begge sider af hjelmen – huden kommer ikke i klemme som normalt og barnet kan selv klikke af og på, også med handsker på.

Udskiftelige skins – skift design på under 10 sekunder og sæt ekstra add-ons på (krone, horn, solskygge osv). Hjelmen kan derved f.eks. gå i arv fra dreng til pige ved køb af et nyt skin.

EGG Hjelmen er som en af de eneste på markedet godkendt til Cykel, Rampe, Rulleskøjter, Skateboard, Ski og Vandsport – dvs at 1 hjelm dækker alle behov.
Godkendelser: CE NEN 1077, 1078 & 1385 TüV certification.

Findes i str. S & M – dækker fra ca. 2 år og op til 12 år – en voksenmodel er på tegnebrættet.

Ingen kommentarer:

På hylderne ~✿◕ ‿◕✿~