lørdag den 2. maj 2015

Vi opfordre til at alle tjekker deres bindebånd på sengeranden.

Kære Cam Cam kunder
Vi er i dag blevet opmærksomme på, af en kunde, at hun har haft en meget ubehagelig oplevelse med et bindebånd fra en sengerand, der var blevet viklet rundt om hendes barns hals. (Der skete heldigvis ikke noget)
Vi er dybt chokerede og ulykkelige over denne hændelse.
Der er blevet målt en længde på 38 cm på dette bånd, hvor båndene burde være 30 cm, som er det vi har godkendt på den prototype, sengerandene er produceret ud fra. Det vil sige at vores producent ihvertfald i dette tilfælde ikke har overholdt den aftalte længde.
Vi vil derfor opfordre til at alle tjekker deres bindebånd og tjekker om bindebåndene sidder forsvarligt og ude af babys rækkevidde, samt om båndene er bundet forsvarligt og om båndene er for lange.
Vi råder altid til, som skrevet på emballagen, at man ALTID tilpasser sengeranden og afkorter eller helt afklipper bindebånd, som er for lange eller overflødige, så den er sikker.
Derudover tjekker vi øjeblikkeligt alle sengerande, før der bliver sendt flere ud med fejl på og vi tager selvfølgelig øjeblikkeligt fat i vores producent og får stoppet fejlen. I øvrigt tager vi designet op til revision.
De bedste hilsener,
Sara/ Cam Cam

Ingen kommentarer:

~✿◕ ‿◕✿~