søndag den 14. august 2016

Pusletasker fra Cama Copenhagen.

 Vi har fået pusletaskerne hjem fra Cama Copenhagen - gennemarbejdet design ned til mindste detalje. 
Fås i sort og navy. Pris 899 kr.

Ideen bag Cama pusletaskerne:
Målet med denne pusletaske, er at udvikle et produkt, som er enkelt og tidsløst i design. En pusletaske, som kan bruges på diverse underlag, da den er vandafvisende. En pusletaske, som kan fungere som håndbagage til dit barn og en pusletaske, som senere kan bruges som normal taske.
Tasken, som er ideel til familien på farten, er gennemtænkt ned til mindste detalje. Ydrestoffet er foret med vandafvisende polyester, hvilket gør, at man kan ligge tasken på alverdens underlag, uden den suger fugt til sig. Derudover er den samtidig meget nem, at gøre ren med en våd klud.
Alt berøringsstof med barnet, er af enten økologisk- eller Øko-tex bomuld.
Derudover har tasken fede læderdetaljer af okseskind.

Tasken åbnes og lukkes med en easy-lynlås, og har 2 netlommer på ydresiden af pusledelen. Disse er tænkt til, hvis du hurtigt skal lægge noget i tasken og du derfor ikke behøver, at folde tasken ud.

Når pusledelen åbnes, er den foret med økologisk bomuld og inddelt med i alt 3 lommer af 34 cm brede og 2 lommer af 17 cm brede.
Alle lommer i pusledelen er med skjulte magnet-knapper. Det betyder, at hvis man ikke vil lukke lommen, så er der ikke nogen lukkemekaniske der sætter sig fast på inventaret i lommen. Madrassen er PVC-coated, så der ikke trænger fugt igennem madrassen. Lagenet er af Øko-tex bomuldsfrotté. Selve pusledelen holdes på plads af skjulte magneter i bunden af tasken. Denne pusledel kan blot tages ud og vaskes eller fjernes helt, hvis man vil bruge tasken, som normal taske.

Ingen kommentarer:

~✿◕ ‿◕✿~