lørdag den 17. december 2016

Inspiration til julegaver.


Træklodser med lyd.
Hver af de 11 træklodser er udformet som en klassisk stableklods, og malet som et dyr. Hvis du ryster nogle af dem kan du høre en raslen som i en maracas. Nogle har skjulte perler i sig, andre kan du kigge ind til og andre har træringe på pinde. Ud over at lære dyrene og de forskellige funktioner at kende kan barnet også øve sig i at sætte klodserne på plads, så de ikke vælter.
Dette charmerende legetøj udfordrer finmotorik, hånd-øje koordination og opmuntrer fingerfærdighed.
Pris 249 kr.


Puslespil i træ med de fire scener fra Zoologisk have: Besøg hos Flodhesten og flamingoerne, elefanten og zebraerne, løverne og tigrene, og så i abe buret. Pakket praktisk trææske med snor-håndtag så det er let at tage med sig.
4 forskellige puslespil, 6 stykker for hver puslespil.
Pris 119 kr.

En meget sød dukke med klassisk, blød krop. Hun har mellemlangt, mørkt krøllet hår der kan sættes op med satinbånd. Hun bærer en sød lille kjole og mamelukker samt en kort cardigan, der kan tages af og vaskes på skåneprogram. Længde 36 cm.
Pris 499 kr.
Skøn lille dukke i den sødeste sparkedragt og strikket hue. Dukken har en blød krop så små hænder bedre kan gribe fat om den. Sut og sutteholder medfølger. Længde 24 cm. Pris 299 kr.
Dukkelift 199 kr.
Klapvogn 319 kr.

Flot og klassisk stable containerskib i massivt træ. Pris 299 kr.

Sansepuslespil - legetøj at gå på opdagelse i for de mindste.
Pris 349 kr.

Ingen kommentarer:

Nattøj i bomuld.

Nattøj i bomuld - fås fra str. 90 til 110 cm. Pris 189 kr. sæt.