søndag den 17. maj 2015

Plejeprodukter til børn.

Milk & Co´s produkter er helt uden parabener og kunstig parfume.
Emballagen er lavet af fuldt nedbrydeligt materiale og indeholder ingen harmfulde kemikalier, og IKKE testet på dyr. Produkterne er udviklet og produceret i Australien og indeholder op mod 95 % naturlige ingredienser, herunder flere urter, algeekstrakter og essentielle olier. 

Shampoozle + Conditioner garanterer at dit barns hårvask bliver aftenens højdepunkt. Denne naturlige shampoo + balsam vil give dit barn hår så glat som silke, let at rede ud og velduftende med bare én vask!  Den skummer let og meget for ekstra sjov i badet og den milde formel sikrer at badet bliver en allergifri og tårefri oplevelse for dit barn.
Duft fra jordbær saft giver en fantastisk duft som bade du og dit barn vil elske!
Lavendel vil hjælpe dit barn med at slappe af og hjælpe med at give mor, far og baby en god nattesøvn.
Lavendel vil også behandle eksem, skæl, arp og rifter. Lavendel er kendt for at være helende og balancerende på huden. Den perfekte ingrediens for et bad lige før sengetid!
Glycerin hjælper med at bringe fugt til en tør hovedbund og tørt hår og det er samtidig fantastisk til at give styrke til dit barns hår.
Citronsyre hjælper med at fjerne uønskede og usunde kemikalier fra badevandet og samtidig har det en fantastisk effekt på skæl og arp (yesss!). Udover dette giver citronsyre blødt og glansfuldt hår.
Produceret i Melbourne, Australien, I 100 % nedbrydelig emballage og er IKKE testet på dyr!
TIP: Kombinér med Milk Baby Bath Time for et bad fuld af sjov og ballade! Pris 119,-
Milk Baby Bath Time Wash er en ren og naturlig Badesæbe som er fuld af alt det gode til kroppen. Denne milde badesæbe gør dit barn ren og glad og garanterer at badet bliver en sjov og tårefri oplevelse for mor, far og barn. 
Har du nogensinde oplevet den beroligende effekt af lavendel? Lavendel bliver brugt som beroligende og afslappende middel, og hjælper dermed til en bedre nattesøvn. Ikke blot kan det hjælpe med bedre nattesøvn til mor, far og barn, det har også en god effekt på eksem, skæl, arp og skrammer i huden, hvor det hjælper med at hele og balancere huden! Den perfekte ingrediens til et bad lige før natten.
Kamille er kendt for sin beroligende effekt, men derudover har kamille en masse andre fordele indenfor hudpleje:
- dulmer og heler hudirritation som f.eks. eksem, mindre solbrændthed eller forbrændinger.
- Fremskynder heling af mindre hudafskrabninger og rifter
- Når den mikses med varmt bade vand, skaber det en damp-lignende duft, der lindrer forkølelse og hjælper med astma - den perfekte ingrediens til at team op med vores berømte Snotty Grotty!
Neroli olie ( Olie fra Orange blomst) er endnu en helende ingrediens som er kendt for sin blide effekt på nerve systemet, samtidig med at den beroliger og fugter huden.
Produceret i Melbourne, Australien, I 100 % nedbrydelig emballage og er IKKE testet på dyr!
TIP: Nogle gange har barnet lyst til at hjælpe til I badet, så vi har sørget for at emballagen er 100 % sikker for børn. Bare du sørger for at låget er lukket, så kan dit barn sikkert lege med emballagen. Som vi ved, er det nogle gange de små ting i livet der gør forskellen…  Pris 119,-
Spotty Tots er en ren og naturlig helende creme, som er pakket med alt det gode til at reparere og dulme irriteret hud. Påfør Spotty Tots creme på alle berørte områder for at holde den irriterende kløe væk. 
Aloe Vera er en eminent fugtgiver til huden, som samtidig leverer ilt til huden, som så styrker og reparerer hudvævet og reducerer inflammation.
Sød mandel olie  er kendt for at være godt både for dit indre og ydre. Den blødgører huden og er et perfekt middel mod tør og sprukket hud med irriterende kløe (f.eks. ved rød numse).
Shea smør er vores allerbedste ingrediens I dette produkt. Det er ekstremt fugtgivende, hvilket igen gør det til et fantastisk produkt til revnet hud (f.eks. ved rød numse).  Shea smør bliver let absorberet af huden, dog uden at tilstoppe porer (fantastisk!!) Det tilskynder ligeledes helingsprocessen i huden f.eks. ved hudafskrabninger og små sår.  
Avocado olie bidrager i stort omfang til blødgøring af huden og det er let absorberende I dit barns dybe hudvæv. Avocado olie bliver også anbefalet til naturlig behandling af eksem.
Jojoba olie kan bidrage med at stoppe væksten af nogle bakterier og svamp infektioner I huden.  Den trænger let ind I huden og er perfekt til de børn der har en smule sensitiv hud, da den meget sjældent giver hudirritationer.
Alt I alt, har Milk & Co. udviklet et produkt som ikke blot er fantastisk til røde numser, men det er også effektivt mod hudafskrabninger og hudirritationer som f.eks. eksem.
 Produceret i Melbourne, Australien, I 100 % nedbrydelig emballage og er IKKE testet på dyr!

TIP: Spotty Tots er pakket med Shea smør, som giver huden lov til at ånde, samtidig med at cremen fungerer som en fantastisk barriere. Prøv den, du vil elske den – og det vil dit barn også! 
Pris 119,-
Vi elsker alle en god massage og det gælder også det mindste medlem af familien. Sleepy Bubs Massage Olie er pakket med alt det gode der kan gøre hyggetiden sammen ved puslebordet så meget bedre!
Solsikkeolie (et must for alle cremer og olier) er rig på essentielle fedtsyrer og den bliver let absorberet af huden. Solsikke olie er let i teksturen og den er egnet til alle hudtyper.
Hyben olie ikke bare dufter fantastisk, men den har også forbløffende helende egenskaber på beskadiget og stresset hud. Den har et højt indhold af vitamin C hvilket er essentielt for opbygningen af kollagen I huden (Jo mere kollagen des bedre)
Calendula olie (morgenfrue olie) er endnu en god fugtgivende ingrediens til tør hud, og samtidig har den enestående antiseptiske egenskaber, som er godt for tør og revnet hud. Denne fantastiske ingrediens kan også fremskynde helingsprocessen af mindre sår og rifter – en all-round fantastisk ingrediens I  Sleepy Bubs massage olie.
Sidst men ikke mindst er der tilføjet lavendel som hjælper til at berolige og afslappe dit barn til natten. Den ikke bare dufter himmelsk, men den hjælper også til bedring af eksem og meget tør hud. Pris 119,-

  
Guldlok blev ikke kaldet Guldlok for ingenting... Hun havde sin Fairy Detangler at takke for sine smukke skinnende gyldne lokker, eller hvordan var det nu fortællingen var?
Fairy Detangler balsam spray kan benyttes når håret er vådt til at forebygge knuder og tårer når håret redes ud eller når håret er tørt til at opfriske håret, rede det ud med lethed og tilføje ekstra glans. 
Rose geranium olie ikke bare dufter fantastisk, det er samtidig et super forebyggende middel mod lus
(enhver forældres mareridt!)
Citronsyre – som også bruges i den berømte Shampoozle + Conditioner er en ingrediens som hjælper med at fjerne uønskede og harmfulde kemikalier fra badevandet. Den er samtidig med til at reducere tør hovedbund og skæl og gør håret blødt og skinnende (ja tak!).
Dimethicone er en organisk silikone fra Silica planten, som gør håret glat og skinnende, hvilket medfører til at håret let kan redes ud uden knuder..
Pro-vitamin B er et vitamin som er blevet brugt de seneste 2 årtier til at hele solskoldninger, mindre hudlidelser og hudirritationer grundet tør hud. Pro-vitamin B virker på alle hudtyper og er samtidig enestående til at gendanne styrke og glans til tørt og slidt hår. Pris 119,-
Protect me+ solcreme (SPF 30 +) er vandfast i op til 4 timer og egnet til babyer fra de er nyfødt. Protect me+ Solcreme har en unik og ren formulering og den giver et bredt spektrum af beskyttelse, hvilket gør den velegnet til følsom hud, småbørn og hverdagsbrug.
Protect me+ Solcremens aktive ingrediens er zinkoxid. Forskning viser, at zinkoxid-baserede solcremer giver den bedste dækning mod solens UVA og UVB stråler, samtidig med at være den mindst barske på vores hud.
Dette produkt har SPF 30+ og er vandfast i op til 4 timer, hvilket gør den ideel til dine små, der elsker vandet eller dyrker udendørs sport.
Protect me+ Solcreme indeholder aloe vera, vitamin E og morgenfrue, som giver fugt og beroliger huden.
Vi garanterer at dit barn ikke bliver hvid som et spøgelse på stranden, idet den lækre konsistens gør, at cremen er let at smøre ud på huden. Pris 199,-
Snotty grotty room spray hjælper med at give bedre luft i næsen og dermed også  en bedre nattesøvn for dit barn ved forkølelse.
Kamfer olie er en kraftfuld olie der i det samme åbner op for luft I næsen og lungerne. Denne mirakellignende ingrediens virker også afslappende på krop og sind.
Eukalyptus olie er effektiv mod hoste og astma. Den kan lindre inflammation, som ofte går hånd I hånd med forkølelse.
En anden kraftfuld duft I denne spray er fra pebermynte olie, som er effektiv til at friske hovedet op samt løsne slim i lungerne.
Kamille har en god beroligende effekt på børn når de er ved at få tænder eller er forkølede.
Ylang ylang har en beroligende effekt ved uro i kroppen samt ømhed i krop.
Sidst men ikke mindst er der tilsat citronmelisse, som har en utrolig effekt til at afvise virus og styrke immunforsvaret.
Udviklet og produceret I Australien af 100 % Nedbrydelig emballage og IKKE testet på dyr.

Spray et par gange omkring dit barns seng og sengetøj før barnet puttes. Pris 119,-
Milk & Co´s absolut bestseller
Nighty Night Room Spray afslapper og beroliger dit barn og forbereder barnet til den perfekte søvn.
Blot et par spray i rummet hvor dit barn skal sove - og den lavendelbaserede formel får lov til at bruge sin magi…
Du vil finde at dit barns øjenlåg (og dine) lukker sig inden de rammer puden:)
Har du nogensinde oplevet den beroligende effekt af lavendel? Lavendel bliver brugt som beroligende og afslappende middel, og hjælper dermed til en bedre nattesøvn for både barn og forældre. Denne Room Spray passer perfekt sammen med Bath Time Wash.
Calendula (morgenfrue) er en fantastisk fugtgivende ingrediens til tør hud, men I denne spray benytter vi os af dens antiseptiske og antibakterielle egenskaber. Den vil sørge for at luften omkring dit barn er frisk og ren!
 Kamille, Merian og Ylang Ylang er alle tilsat for deres beroligende egenskaber som de netop har på kroppen. Disse tre ingredienser kan også:
*berolige børn der er ved at få tænder eller har vokseværk                                        
 *Hjælpe musklerne til at slappe af efter en lang og aktiv dag
 *God mod astma
Pris 119,-
Puuuha!   Hvem havde troet at noget så fantastisk og dejligt kunne skabe sådan en voldsom lugt?
Hold de grimme blelugte væk med denne helt naturlige Room Spray.  Stinky Winky Room Spray eliminerer, ikke bare kamuflerer, lugten og gør bleskiftene hyggeligere for alle. 
Geranium rose er en af de bedste ingredienser til at få de grimme lugte fra bleen og blespanden væk.Geranium rose sætter sig fast på lugt partiklerne og neutraliserer dem. Fantastisk, ikke?
Rosentræ er også kendt for at være fantastisk til at neutralisere grimme lugte og samtidig har det den egenskab at det kan lindre forkølelse, hoste og kvalme – hos Milk Baby elsker vi denne ekstra bonus!
Jasmin har været kendt I årtier for sin gode egenskab indenfor åndedrættet, til at dulme hoste og afhjælpe hæshed.
Rosen olie ikke bare dufter fantastisk, men den er samtidig en god baktericid – det bedste naturlige produkt at have omkring sig ved bleskift og toiletbesøg. Denne ingrediens vil sørge for at dit barns pusleområde dufter af roser – ja bogstaveligt talt! Pris 119,-

Ingen kommentarer:

Stabeltårn i silikone.

Liewoods version af det klassiske stabeltårn i silikone . Pris 220 kr.